U bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat u op zoek bent naar een lange houtboor. Ondanks uw bezoeken aan diverse winkels en online zoekpogingen, lijkt de perfecte lange houtboor voor uw klus onvindbaar. Geen zorgen, bij Boorkopen.nl hebben we een uitgebreid assortiment lange houtboren, waaronder de ideale optie voor u! Het is echter van belang om duidelijk te maken wat u precies verstaat onder een "lange houtboor" en wat uw verwachtingen zijn. Voor de ene persoon is een boor van 20 cm al als lang te beschouwen, vooral omdat de standaard lengte beduidend korter is. Aan de andere kant kan iemand vragen om een houtboor van wel één meter lengte. Hoewel een boor van een meter wellicht problematisch wordt, hebben we in ieder geval lange houtboren tot 62 cm beschikbaar in verschillende diktes. Mocht u een houtboor nodig hebben die nog langer is, dan kunnen we op aanvraag enkele diktematen leveren met een lengte van 880 mm, zij het niet direct uit voorraad.

Lange houtboren

Op onze website vindt u een uitgebreide keuze aan diverse lange houtboren. In de meeste gevallen volstaat een houtboor met standaardlengte om gaten te boren. Soms echter, vereist een klus toch een lange houtboor. Bij Boorkopen.nl hebben we precies de geschikte lange houtboor voor uw project. Onze voorraad omvat lange machinale houtboren, lange speedboren, lange slangenboren, en lange houtboren voor hardhout. Voor uw gemak hebben we ze overzicht per maat gesorteerd. In dit overzicht vindt u alle exemplaren per dikte gesorteerd, hiermee kunt u dus per diameter ook direct zien wat de langste houtboor in die diktemaat is. Hieronder zullen we specifiek ingaan op de verschillende lange houtboren die we aanbieden.

Lange machinale houtboor

Een van onze beschikbare lange houtboren is de machinale houtboor. Dit type houtboor wordt vaak als standaard beschouwd en is ideaal voor het boren van gaten in zachte houtsoorten. De machinale houtboor is verkrijgbaar in zowel korte als lange maten, waarbij de lange variant een lengte heeft van 250 mm. Hoewel dit niet de langste houtboor in ons assortiment is, overtreft deze wel de standaardlengte.

Lange speedboor

De langste houtboor in ons assortiment is onze lange speedboor. Opmerkelijk genoeg kan deze lange houtboor naar eigen wens in lengte worden aangepast. De speedboor is beschikbaar in een korte versie en een lange variant met een indrukwekkende lengte van 400 mm. Bovendien kan de lengte verder worden verlengd met speciale verlengstukken van 150 mm en 300 mm. Met een verlengstuk van 300 mm wordt de speedboor een houtboor met een totale lengte van 680 mm. Een waarlijk lange houtboor, als we dat zelf mogen zeggen!

Lange slangenboor

Uiteraard vindt u in ons assortiment ook lange slangenboren. Deze lange houtboor is verkrijgbaar in diverse lengtes, variërend van 460 mm tot onze langste variant van 620 mm. Opmerkelijk genoeg, in conversaties met klanten over onze lange houtboren, kan de ene persoon stellen dat 460 mm niet lang is, terwijl een ander dit wellicht juist als enorm lang beschouwt. Zoals u ziet, is het begrip "lange houtboor" relatief. Deze specifieke boor is geschikt voor het boren in zachte houtsoorten. Wanneer het aankomt op harde houtsoorten zoals Azobe, raden we aan om onze lange hardhoutboren te gebruiken. Deze zijn beschikbaar tot een lengte van 460 mm en zijn ontworpen voor het boren in hardhout. Bij Boorkopen.nl hebben we overduidelijk een overvloed aan lange houtbooropties!

Lange houtboren aanschaffen

Bij houtbewerking zijn houtboren met standaardlengte vaak toereikend. Echter, voor tuiniers die diepe gaten moeten boren in hout, zoals bij het vervaardigen van een tuintafel of het doorboren van dikke balken, zijn lange houtboren doorgaans de beste keuze. Boorkopen.nl biedt een uitgebreid assortiment lange houtboren aan, zodat u altijd de juiste boor vindt voor uw specifieke klus.

Bij Boorkopen.nl is het bestellen van producten een eenvoudig proces. U kunt uw gewenste lange houtboren online bestellen, waarna ze snel bij u thuis worden afgeleverd. Indien u echter de voorkeur geeft aan persoonlijke afhaling, bent u van harte welkom in ons magazijn te Roermond. Dit kan vooral handig zijn wanneer u zich in de buurt bevindt en snel behoefte heeft aan uw lange houtboren. Bij Boorkopen.nl streven we naar de beste service en kwaliteit. We begrijpen het belang van geschikt gereedschap bij houtbewerking en bieden daarom een ruim assortiment hoogwaardige lange houtboren aan. Of u nu een ervaren professional of enthousiaste doe-het-zelver bent, bij Boorkopen.nl vindt u ongetwijfeld de lange houtboren die u nodig heeft om uw project met succes te voltooien.

Zoekt u een langere houtboor dan de lengtes die wij aanbieden? Neem contact op via [email protected] of bel 0475 - 480 727, dan kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden. 

Lange houtboor kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl