9V batterijen zijn eenvoudig te herkennen aan zijn unieke vorm. De batterij is een blokvormige batterij en wordt om deze reden ook wel blok batterij genoemd. Hoort u iemand blok batterij zeggen, dan kunt u er eigenlijk vanuit gaan dat de 9V batterij bedoeld wordt. In onze webshop komt u drie verschillende 9V batterijen; alkaline, lithium en NiMH oplaadbaar. 

Welke 9V batterijen zijn er

In ons assortiment bevinden zich er drie diverse 9V batterijen. Onze alkaline 9V batterijen zijn de meest gebruikte blokbatterijen en worden veelal gebruikt in apparaten zoals rookmelders, afstandsbedieningen, weegschalen, effectpedalen en microfoons. Als u toepassingen waarbij veel vermogen noodzakelijk is zoals rookmelders kunt u het beste onze lithium 9V batterijen aanschaffen. Deze lithium batterijen gaan veel langer mee en kunnen dus langer in uw apparaten blijven zitten. Naast deze twee 9V batterijen zijn er ook oplaadbare varianten. Deze gaan per keer minder lang mee maar kunnen wel een heel aantal keren opgeladen worden. Let er op dat deze batterij dus een lagere capaciteit heeft en dus niet geschikt is voor ieder soort apparaat. 

Rookmelder batterij

Sinds 1 juli 2022 is het verplicht om op iedere verdieping een rookmelder te hangen. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat er goed werkende batterijen inzitten. In ons assortiment 9V batterijen komt u type batterijtjes tegen die speciaal voor uw rookmelders geschikt zijn. Deze batterijen kunt u vaak tot wel 10 jaar in uw rookmelder laten zitten voordat deze op zijn. Dat is mooi meegenomen, want als de 9 volt batterijen in uw rookmelder leeg zijn heeft u er niet veel aan. 

9V batterijen kopen bij Boorkopen.nl

In eerste instantie lijkt het gek dat een borenwebshop batterijen verkoopt. Sinds 2012 hebben wij een webshop in het verkopen van batterijen en erna zijn we boren gaan verkopen met deze webshop. Enkele klanten stelden ons de vraag of wij ons assortiment kunnen toevoegen aan deze webshop zodat zij boren en batterijen tegelijk kunnen bestellen. Om deze reden en om het voor u gemakkelijk te maken hebben we enkele batterijen toegevoegd in deze webshop. Op deze manier kunnen we uw boren en batterijen samen versturen en hoeft u maar één keer verzendkosten te betalen. Ideaal toch?

Kijk ook eens bij alle batterijen, houtboren, betonboren, metaalboren of wellicht heeft u behoefte aan een gatenzaag of decoupeerzaagjes, deze zijn allemaal uit eigen grote voorraad leverbaar.