Batterij oplader

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een batterij oplader kopen voor batterijen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment bevinden zich diverse batterijen maar niet elk type is geschikt om op te laden. De batterijen die hier geschikt voor zijn, zijn uiteraard de 'oplaadbare batterijen'. Deze kunnen tot wel 100 keer of meer worden opgeladen tot ze het begeven. Daarnaast zijn er batterijladers in diverse soorten. Zowel universele laders, deze zijn geschikt voor heel veel diverse soorten batterijen evenals laders voor enkele type batterijen zijn beschikbaar. In ons assortiment vindt u onder andere laders van de merken Duracell, Ansmann, GP, Varta en Energizer. Elk merk produceert zijn eigen batterij oplader maar u bent nooit gebonden aan het kopen van een bepaald merk batterijlader. Elke oplaadbare batterij laad gewoon op in elke batterijlader. 

Diverse soorten batterijlader

Wanneer u van plan bent om een batterijlader te kopen dan is het natuurlijk de bedoeling dat u de juiste lader koopt. Wellicht makkelijker gezegd dan gedaan. Omdat er diverse batterijladers zijn, dient u over een aantal zaken na te denken voordat u een batterijenlader aanschaft. U moet bijvoorbeeld nadenken over de batterijen die u wilt opladen en hoe snel deze batterijen dienen op te laten. Heeft u bijvoorbeeld net dat nieuwe setje C batterijen aangeschaft maar wilt u ook uw oude AAA batterijen opladen. Dan is het verstandig om een universele batterijlader aan te schaffen. Met deze batterij oplader kunt u verschillende soorten batterijen in één apparaat opladen. Andere type laders zijn bijvoorbeeld alleen geschikt om kleinere soorten batterijen zoals de AA en de AAA op te laten. Daarnaast is er ook een keuze in de snelheid van het opladen. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld snelladers. De opladers met de meeste techniek zijn uiteraard duurder in aanschaf maar worden snel terug verdient. 

Kijk ook eens bij alle batterijen, houtboren, betonboren, metaalboren of wellicht heeft u behoefte aan een gatenzaag of decoupeerzaagjes, deze zijn allemaal uit eigen grote voorraad leverbaar.