22 mm gaten boren in beton

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 22mm gaten in beton kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in beton te boren dan alleen de traditionele betonboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. We bieden veel verschillende soorten betonboren aan waaronder de SDS-plus boor die veelal gewoon SDS-boor wordt genoemd, de SDS-max boor voor het zwaardere werk, maar ook de lange betonboor is bij ons uit voorraad leverbaar.

Betonboor 22 mm

De 22mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton, maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.
 
Betonboor 22 mm

SDS-plus korte en lange betonboor 22 mm

De 22mm SDS-plus korte of lange betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in vier lengtes.
 
SDS-plus betonboor 22 mm

SDS-plus 4-snijder betonboor 22 mm

De 22mm SDS-plus 4-snijder betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in twee lengtematen. De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor.
 
4-snijder betonboor 22 mm
 

SDS-max 4-snijder hamerboor 22 mm

De 22mm SDS-max 4-snijder hamerboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-max boorkop. De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor. Dit is de premium kwaliteit, de allerbeste hamerboor.
 
SDS-max betonboor 22 mm

Alle betonboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere betonboor waarbij u niet alleen de betonboor 22 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een betonboor 22 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 22 mm betonboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte betonboor 22 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur betonboor 22mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de betonboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De standaard betonboor is een prima boor om te boren in steen en normaal beton. Wanneer het materiaal harder wordt of als het belangrijk is om mooie ronde gaten te boren is het aan te bevelen om een 4-snijder betonboor 22 mm aan te schaffen , deze zijn van veel betere kwaliteit en kunnen zelfs boren in gewapend beton.

Betonboor 22 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.