5,5 mm gaten boren in beton

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 5,5mm gaten in beton kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in beton te boren dan alleen de traditionele betonboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus , staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. We bieden veel verschillende soorten betonboren aan waaronder de SDS-plus boor die veelal gewoon SDS-boor wordt genoemd, de SDS-max boor voor het zwaardere werk, maar ook de lange betonboor is bij ons uit voorraad leverbaar.

Betonboor 5,5 mm

De 5,5mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton, maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.
Betonboor 5,5 mm

SDS-plus korte en lange betonboor 5,5 mm

De 5,5mm SDS-plus korte of lange betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in twee lengtematen.
SDS-plus betonboor 5,5 mm

Alle betonboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere betonboor waarbij u niet alleen de betonboor 5,5 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er niet veel keuze wanneer u een betonboor 5,5 mm zoekt. Dunne betonboren worden niet veel geproduceerd. Indien u de juiste boor niet kunt vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur betonboor 5,5mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de betonboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De standaard betonboor is een prima boor om te boren in steen en normaal beton. Wanneer het materiaal harder wordt of als het belangrijk is om mooie ronde gaten te boren is het aan te bevelen om een 4-snijder betonboor aan te schaffen, deze zijn van veel betere kwaliteit en kunnen zelfs boren in gewapend beton maar helaas zijn deze in dunne maten niet verkrijgbaar, vanaf 6 mm hebben we deze in het assortiment maar ook niet in iedere diktemaat.

Betonboor 5,5 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.