Houtboor 10 mm

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 10 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 10mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van tien millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 10mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale korte en lange houtboor 10 mm

De machinale houtboor 10mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte maar ook een extra lange uitvoering.
 
Machinale houtboor 10 mm

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 10 mm houtboor om snel te werken in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.

 
Speedboor 10 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 10mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en ook de extra lange van 620 mm.
 
Slangenboor 10 mm
 

Hardhoutboor kort en lang

Wanneer u wilt gaan werken met hardhout raden wij deze 10mm houtboor aan. De boor is leverbaar in twee lengtes, de korte van 230 mm en de lange van 460 mm.
 
Slangenboor 10 mm
 

Forstnerboor

De forstnerboor is de goede 10 mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

Forstnerboor 10 mm

Universeelboor 

Deze universeelboor is te gebruiken als houtboor voor lichte werkzaamheden. De kop van de universeelboor is gemaakt om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een houtboor.
 
Universeelboor 10 mm

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 10 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 10 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 10 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 10 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur houtboor 10 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende. Uiteraard gaat de duurdere variant wel langer mee.

Korte of lange houtboor 10 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.