Houtboor 24 mm

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1
Machinale houtboor 24 mm
Machinale houtboor 24 mm
€26,95
Speedboor 24 mm
Speedboor 24 mm
€7,89
Forstnerboor 24 mm
Forstnerboor 24 mm
€18,95
Bi-metaal gatzaag 24 mm
Bi-metaal gatzaag 24 mm
€14,95
RVS gatzaag 24 mm 8% cobalt
RVS gatzaag 24 mm 8% cobalt
€18,95

U wilt een 24 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 24mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van vierentwintig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 24mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale houtboor 24 mm

De machinale houtboor 24 mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte.
 
Machinale houtboor 24 mm

Speedboor kort en lang

De speedboor ook wel platte houtboor of vlinderboor genoemd, is de goede 24 mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.
 
speedboor 24 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 24 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en ook de extra lange van 620 mm.
 
slangenboor 24 mm
 

Forstnerboor 

De forstnerboor is de goede 24mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

forstnerboor 24 mm

Gatzaag

U kunt voor het boren van gaten ook gebruik maken van een gatzaag, die dus met de juiste diameter dienst doet als houtboor 24mm.
 
Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 24 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 24 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 24 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 24 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 24 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 24 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.