Houtboor 27 mm

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
TCT gatzaag 27 mm
TCT gatzaag 27 mm
€21,39
Metaal gatzaag 27 mm
Metaal gatzaag 27 mm
€16,49
RVS gatzaag 27 mm 8% cobalt
RVS gatzaag 27 mm 8% cobalt
€17,89

U wilt een 27 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 27mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van zevenentwintig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja , wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 27mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte.

De verschillende soorten houtboren die we aanbieden zijn: machinale houtboor, speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor.

TCT gatzaag 27 mm

De TCT gatzaag is een zeer slijtvaste boor en oa geschikt voor het boren van gaten in hout.

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht houtboren waarbij u niet alleen de houtboor 27 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar.