Houtboor 5 mm

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 5 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 5mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van vijf millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 5mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte.

De verschillende soorten houtboren die we aanbieden zijn: machinale houtboor, speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor.

Machinale houtboor 5 mm

Deze houtboor 5 mm is de goede houtboor voor in zachte houtsoorten zoals plaatwerk, vurenhout, MDF enz. Eigenlijk geschikt voor alle houtsoorten met uitzondering van hardhout. Deze houtboor is leverbaar in één lengtemaat.
 
Machinale houtboor 5 mm
 

Machinale houtboor 5 mm profi met quicklock

Deze houtboor 5 mm is de goede houtboor voor zachte en harde houtsoorten met zeskant aansluiting tegen slippen van de houtboor in de boormachine.

houtboor 5 mm
 

Machinale hardhoutboor 5 mm

Deze 5mm houtboor is geschikt voor alle houtsoorten maar speciaal geschikt voor hardhout soorten.
 
machinale hardhoutboor 5mm

Universeelboor 

Deze universeelboor is te gebruiken als 5 mm houtboor voor lichte werkzaamheden. De kop van de universeelboor is gemaakt van hardmetaal om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een houtboor maar wel super handig om erbij te hebben.
 
universeelboor 5 mm

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht houtboren waarbij u niet alleen de houtboor 5 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 5 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 5 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 5 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur houtboor 5 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Houtboor 5 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.