Lange vlinderboor

Filters
26 ProductenPagina 1 van 2

Een lange vlinderboor is een boortype dat speciaal is ontworpen voor het snel en diep boren van gaten in zachte houtsoorten. Wat de lange vlinderboor onderscheidt, is zijn uitgebreide schachtlengte in vergelijking met de kortere variant, waardoor hij uitermate geschikt is voor het boren van diepe gaten of voor toepassingen in lastig bereikbare gebieden. Lange vlinderboren zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diameters en worden veelvuldig gebruikt door professionals zoals timmerlieden en meubelmakers, maar ook door doe-het-zelvers.

Een van de voordelen van lange vlinderboren is hun snelheid en efficiëntie bij het boren. Dankzij hun specifieke ontwerp kunnen ze gemakkelijk door het materiaal snijden, waarbij de afwerking van het hout vaak van secundair belang is. Als een hoogwaardige afwerking van het geboorde gat echter vereist is, raden wij aan om naar onze andere houtboren te kijken.

Lange vlinderboor aanschaffen

Bij de aanschaf van een lange vlinderboor is het van groot belang om de juiste maat te selecteren voor de specifieke taak die u wilt uitvoeren. Deze boren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, variërend van 6 tot 40 mm in diameter. Het is cruciaal om een boor te kiezen die aansluit bij de gewenste grootte van het te boren gat.

Bekijk gerust ons assortiment en overweeg aanvullende opties, zoals onze extra lange houtboor of een van onze handige borensets, zoals de titanium borenset, om uw bestelling compleet te maken.