Slangenboor 6,5 mm

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een slangenboor of balkenboor met een diameter van 6,5 mm? Bij Boorkopen.nl vindt u de slangenboor 6,5 mm in een lengte van 230 mm en is geschikt om te boren in zachte en harde houtsoorten.

Slangenboor / balkenboor 6,5 mm voor hardhout

In deze categorie treft u onze slangenboor aan met een diameter van 6,5 mm. Deze slangenboor 6,5 is geschikt om te boren in zachte en harde houtsoorten zoals Azobé of Bankirai. Ideaal dus, want u kunt dit type boor gebruiken voor meerdere soorten klussen. 

Alternatieve opties voor de slangenboor 6,5 mm

Indien de slangenboor 6,5 mm niet helemaal geschikt is voor uw klus, bieden we diverse andere soorten houtboren aan met een diameter van 6,5 mm. Bekijk ons assortiment, vergelijk onze producten en beslis welk type boor het meest geschikt is voor uw klus. Indien u niet zeker weet of de slangenboor 6,5 mm het meest geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Uw balkenboor 6,5 mm komt snel uw kant op!

Onze balkenboor 6,5 mm, ook wel slangenboor 6,5 mm genoemd, zit individueel verpakt in een koker. De producten liggen op voorraad in ons eigen magazijn, wat er voor zorgt dat we deze snel kunnen versturen. Bestel vandaag nog uw balkenboor 6,5 mm en profiteer van onze snelle levering!

6,5 mm slangenboor kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl.