3,5 mm gaten boren in steen

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 3,5mm gaten in steen kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in steen te boren dan alleen de traditionele steenboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. In dit geval dus de steenboor 3,5mm, betonboor en universeelboor.

Steenboor 3,5 mm

De 3,5mm steenboor is de goede boor wanneer u wilt boren in zachte steensoorten zoals baksteen, cellenbeton, kalkzandsteen of gips. De steenboor is de goedkoopste optie, maar wellicht niet de beste. Alle steenboren staan ook op de pagina met het complete overzicht, waarbij u niet alleen de steenboor 3,5 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar.

Betonboor 3,5 mm

De 3,5mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton, maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.

Universeelboor 3,5 mm

De 3,5mm universeelboor is te gebruiken als steenboor of voor in licht beton. De kop van de universeelboor is gemaakt om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een betonboor.

Steenboor kopen? Boorkopen.nl