Lange slangenboor

Filters
45 ProductenPagina 1 van 2

De lange slangenboor is beschikbaar in twee diverse lengtes: 460 mm en 620 mm. Deze lengtematen zijn uiteraard beschikbaar in diverse diktematen. Uiteraard hebben de woorden 'lange slangenboor' voor iedereen een andere definitie. Indien u een andere lengte dan bovengenoemde maten prefereert, hebben we ook lengtes van 230 mm en 320 mm beschikbaar, deze bevinden zich echter in de overkoepelende categorie slangenboren.

Lange slangenboren, waarvoor zijn ze geschikt?

Lange slangenboren worden meestal gebruikt voor het boren van diepe gaten in zachte houtsoorten. Bent u van plan om te boren in harde houtsoorten? Dan kunt u het beste gebruik maken van onze hardhoutboren. Onze lange slangenboren zijn voorzien van een zeskantaansluiting. Dit zorgt ervoor dat de boor niet zomaar uit de boormachine kan glippen en deze netjes op zijn plek blijft zitten. Dit maakt het boren met een lange slangenboor optimaal. Let erop dat u met en lange slangenboor op een laag toerental boort. De punt van een lange slangenboor is namelijk voorzien van een schroefdraad. Wanneer u begint met boren, trekt de boor zich vast in het hout, met een laag toerental en bij voorkeur een hoog koppel gaat het boren dan haast vanzelf.

Waar kan ik een lange slangenboor kopen?

Het vinden van hoogwaardige lange slangenboren kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit. In tegenstelling tot andere online winkels, bieden wij een uitgebreid assortiment aan met lange slangenboren in diverse lengte- en diktematen. Bovendien willen we benadrukken dat al onze producten rechtstreeks uit onze eigen voorraad worden geleverd. Dit betekent dat wanneer een product is uitverkocht, het ook niet beschikbaar is voor bestelling via onze webwinkel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw gewenste lange slangenboor. Profiteer daarbij van onze snelle en professionele leveringsservice, zodat u snel aan de slag kunt gaan.