Gatzagen metaal en TCT

U wilt een goede gatzaag kopen? Dan dient u zich af te vragen in welk materiaal u een gat wilt maken. Het is van belang de verschillen in gatzagen te weten om een goede afweging te kunnen maken. Gatzagen zijn er namelijk in meerdere varianten.

Bi-metaal gatzagen

Zo zijn er de bi-metaal gatzagen , geschikt voor alle metaalsoorten , zelfs voor RVS in zeer veel diameters. Deze bi-metaal gatzagen zijn voorzien van variabele vertanding en kunnen buiten plaatstaal ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld hout , gips en PVC maar hiervoor zijn de TCT gatzagen beter geschikt. Indien u de bi-metaal gatzaag gebruikt om te boren in metaal , zorgt u dan altijd voor gebruik van een goede boorolie , dit verlengt de levensduur aanzienlijk. Uiteraard hebben wij hiervoor ook de toebehoren zoals houders en centreerboren.

TCT gatzagen

Voor hout , gips , gasbeton en zachte steensoorten verkopen wij de TCT gatzagen en uiteraard ook weer de toebehoren zoals de houders en de centreerboren. De TCT gatzagen hebben hardmetalen tanden , deze blijven veel langer scherp dan gewone vertanding. Deze soorten zijn duurder in aanschaf maar door de veel langere levensduur heeft u deze hogere aanschafprijs zeer snel terugverdiend.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »