Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Zeer ruime voorraad kwaliteitsproducten
Veilig betalen
14 dagen recht van retour
4.5/5 tm-google
Boren in betonnen plafond

Boren in betonnen plafond

0 reactie minuten lezen

Ben je van plan om te boren in een betonnen plafond? Dan is het zeer belangrijk dat je de juiste boor gebruikt. Je zult vast denken dat een gewone betonboor de perfecte boor is om in een betonnen plafond te boren. Vaak is dit niet het geval. Dit komt doordat er zich vaak stukjes metaal bevinden tussen het beton. Welke boor is dan wel de geschikte boor voor deze klus? Dat leggen we uit in onderstaande tekst. 

Welke boor voor boren in betonnen plafond?

Als je in een betonnen plafond wilt gaan boren is de kans groot dat je metaal tegenkomt. Dit wordt gebruikt als wapening in een betonnen dek. Om deze reden is het belangrijk om een boor te gebruiken die speciaal ontworpen is voor beton met metaal, ook wel gewapend beton genoemd. Het beste kun je met een viersnijder betonboor aan de slag gaan bij deze klus. Onze viersnijder betonboor is de ideale boor om gaten te boren in bijvoorbeeld een betonnen plafond, maar ook voor andere projecten waar je in beton dient te boren.

Let op: Boren in beton kan veel stof en lawaai veroorzaken, dus zorg dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt en waar nodig beschermingsmiddelen gebruikt.

 

boor voor boren in betonnen plafond

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0