De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,6/5 tm-google
Douglas boor

Douglas boor

0 reactie minuten lezen

Douglas is een duurzame en robuuste hardhoutsoort die vaak wordt gebruikt in verschillende bouw- en constructieprojecten vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat werken met Douglas en andere hardhoutsoorten vereist dat u specifieke boren en gereedschappen gebruikt vanwege hun dichtheid en hardheid.

Welke boor voor Douglas?

Een gewone houtboor is niet voldoende om door Douglas heen te boren, omdat dit type hout zeer hard en dicht is. Om met succes gaten te kunnen boren in dit soort hout, heeft u speciale boren nodig die ontworpen zijn om in harde houtsoorten te werken. Gelukkig treft u in onze webshop boren die speciaal zijn ontworpen voor het boren in Douglas, ook wel Douglas boor genoemd.

Om het voor u eenvoudig te maken kunt u iedere hardhoutboor die geschikt is om te boren in Douglas in deze categorie vinden. Naast de hardhoutboren bieden we ook alle soorten van de normale houtboor aan. Uiteraard is het ook geschikt om te boren in diverse andere hardhoutsoorten zoals Mahonie en Kastanje hout met deze type boren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0