De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,6/5 tm-google
Houtboortjes

Houtboortjes

0 reactie minuten lezen

Houtboortjes zijn kleine gereedschappen die speciaal ontworpen zijn om kleien gaten te boren in hout. Als u op zoek bent naar een zeer kleine houtboortjes onder de 2 mm, dan wordt het een hele speurtocht want deze zijn niet te vinden. Blijkbaar is het voor fabrikanten niet mogelijk om dunnere houtboortjes te maken. Er is echter wel veel vraag naar kleine, dunne houtboortjes. Er zijn wel mogelijkheden om kleine gaatjes in hout te boren zonder gebruik te maken van een houtboortje. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we in onderstaande tekst uit.

Alternatief gebruiken als houtboortje

Wanneer u eigenlijk een zeer dun houtboortje nodig heeft kunt u gebruik gaan maken van een dun metaalboortje. Hiermee kunt u prima kleine gaatjes boren in hout. Houdt u er alleen wel rekening mee dat u die boortjes nadat u ze gebruikt heeft als houtboortje niet meer kunt gebruiken als metaalboortje, de punt van de boor is hiervoor niet meer geschikt na het boren in andere oppervlaktes.

Klein houtboortje kopen

Zoals al eerder gezegd is een houtboortje onder de 2 millimeter niet te vinden. Een houtboortje vanaf 2 millimeter of groter hebben we wel in ons assortiment. Speciaal voor u hebben we een categorie houtboren op dikte gesorteerd. Hier kunt u per millimeter zien welk houtboortje we beschikbaar hebben in ons assortiment.

Houtboortjes kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0