De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,6/5 tm-google
Metaalboortjes

Metaalboortjes

0 reactie minuten lezen

Bent u op zoek naar kleine metaalboortjes, maar dan ook echt die hele kleine? Dan zult u vast en zeker al lang op zoek zijn, want deze zijn bijna nergens te krijgen. Gelukkig bent u nu op de juiste website gekomen waar u deze metaalboortjes kunt kopen. In ons assortiment zijn er diverse kleine metaalboortjes te vinden. Zelfs de hele kleine metaalboortjes van 0,3 millimeter kunt u kopen in ons assortiment. 

Kleine metaalboortjes zijn breekbaar

De kleine metaalboortjes zijn zeer breekbaar. De boortjes zijn zo dun dat ze bijna afbreken als je er al naar kijkt. Soms bestaan er boortjes met een verdikte schacht, deze hebben wij niet in ons assortiment. Onze metaalboortjes hebben dezelfde dikte van voor tot achter, de aller dunste kunnen dus niet in een boormachine gebruikt worden. De dunste metaalboortjes, of ijzerboortjes, zoals ze ook vaak genoemd worden, worden vaak gebruikt voor zeer precies werk en vaak in een Dremel gebruikt of zelfs uit de hand. 

Metaalboortje kopen

Als u op zoek bent naar een heel klein metaalboortje is het ongetwijfeld lastig om deze te vinden. Gelukkig is Boorkopen.nl uw online webshop voor dit kleine metaalboortje en alle andere boren die u nodig heeft voor uw klus. Bekijk ons assortiment en bestel de juiste maat van het metaalboortje.

Metaalboortje kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0