De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,6/5 tm-google
Steenboortjes

Steenboortjes

0 reactie minuten lezen

Bent u op zoek naar kleine of dunne steenboortjes? Dat kan een hele uitdaging zijn omdat dunne exemplaren moeilijk te vinden zijn. Steenboortjes zijn kleine, speciaal ontworpen boortjes die worden gebruikt in combinatie met een boormachine om gaten te maken in steen. Meestal worden steenboortjes gebruikt om gaten te maken voor een plug om zodoende iets op te kunnen hangen aan bijvoorbeeld de muur.

Welke maat steenboortje

In de praktijk zal een kleine steenboortje niet heel vaak gebruikt worden om te boren in steensoorten. Dient u echter toch met een klein steenboortje te boren om bijvoorbeeld pluggen in de muur te maken? Dan vindt u in onze webshop een steenboortje vanaf 3 millimeter, oplopend met halve en hele millimeters. Bent u van plan om te werk te gaan met deze kleine boren? Dan dient u er rekening mee te houden dat deze kwetsbaar zijn en bij verkeerd gebruik zelfs kunnen afbreken. Om deze reden is het dus zeer verstandig om een veiligheidsbril te dragen wanneer u gaat boren met een steenboortje en alle andere kleine boren.

Steenboortjes kopen

Bij Boorkopen.nl bieden wij een groot assortiment boren aan waaronder steenboortjes. In ons assortiment treft u steenboortjes aan vanaf 3 millimeter. Om het u eenvoudig te maken, staan alle steenboren op dikte gesorteerd. In deze categorie kunt u direct aflezen welke maat steenboortje beschikbaar is in welke lengte.

Steenboortje kopen? Boorkopen.nl is uw adres!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0