De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,4/5 tm-google
Boren in betonnen muur

Boren in betonnen muur

0 reactie minuten lezen

Of je nu een professionele klusser bent of het leuk vind om doe-het-zelf taakjes te verrichten in huis; je zal vast wel eens moeten boren in een betonnen muur. Het zal vast logisch klinken dat je een hiervoor een betonboor dient aan te schaffen. Toch zijn er diverse betonboren en zijn er enkele zaakjes waar je op moet letten wanneer je in wilt boren in een betonnen muur. 

Boren in een betonnen muur

Welke boor je dient te gebruiken om te boren in een betonnen muur ligt aan de klus die je wilt uitvoeren. Ten eerste dien je je af te vragen hoe groot het gat moet worden in de muur. Er zijn namelijk diverse diktematen van de boren. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan welke diverse boren voor een betonnen muur er zijn. In ons assortiment kunt u kiezen voor de tweesnijder betonboor die geschikt is voor een (accu)boormachine met een normale spankop en voor de tweesnijder betonboren met SDS plus aansluiting. Deze boren zijn geschikt voor een betonnen muur, maar met onze 4-snijder betonboren kun je gemakkelijk door een betonnen muur boren en boor je een mooier ronder gat. Het is dus een afweging die je voor jezelf dient te maken en daaruit kun je de perfecte boor kiezen voor jouw klus!

boor voor betonnen muur

Boor voor betonnen muur kopen

Bent u op zoek naar een boor voor betonnen muur? Op onze website bieden wij een groot assortiment boren in diverse lengte- en diktematen die geschikt zijn voor deze klus. Bestel uw boor voor betonnen muur op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden we hem dezelfde dag nog. Boor voor betonnen muur kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0