Lange houtboor

Lange houtboor

Waar kan ik lange houtboren kopen?

Daarop hebben wij een heel makkelijk antwoord: bij ons! In ons assortiment vindt je een groot aanbod lange boren, dus ook lange houtboren. Wij leveren bijvoorbeeld lange machinale houtboren maar ook lange speedboren, lange slangenboren en lange hardhoutboren. 

De machinale houtboren en speedboren zijn in ons assortiment verkrijgbaar in een korte en een lange uitvoering. De speedboor kan nog worden verlengt met een verlengstuk van 150 of 300 millimeter. Hierdoor kan de speedboor verlengt worden tot wel 700 millimeter. 

Slangenboren en hardhoutboren hebben we in verschillende lengtes beschikbaar. In ons assortiment zijn de slangenboren er tot lengtes van 620 millimeter en hardhoutboren in lengtes tot 460 millimeter. Deze boren zijn naast de verschillende lengtematen ook beschikbaar in verschillende diktematen. 

lange houtboor

Naast dat wij lange houtboren aanbieden, hebben wij ook lange metaalboren, lange steenboren en lange betonboren in ons assortiment. Bestel deze lange houtboren online of kom ze afhalen in ons magazijn in Roermond. 

Zoekt u een langere boor dan de lengtes die wij aanbieden? Neem contact op via [email protected] of bel 0475 - 480 727, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »