Slangenboor 20 mm

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u diverse lengtematen van de slangenboor 20 mm. De slangenboor is in onze webshop beschikbaar in de lengtes 230, 320, 460 en 620 mm. Daarnaast vindt u ook een slangenboor 20 mm geschikt voor hardhout in de lengtemaat 230 mm.

Slangenboor 20 mm voor hardhout

Onze 20 mm slangenboor is perfect geschikt voor het boren in zowel normaal hout als hardhout. Speciaal voor tropisch hardhout, zoals Azobé of Bankirai, raden we onze Azobé Slangenboor aan. Deze specifieke boor is ontworpen om optimale resultaten te leveren met dergelijke houtsoorten. In ons assortiment bieden we de 20 mm slangenboor voor hardhout aan in een lengte van 230 mm.

Het gebruik van een normale slangenboor in hardhout wordt sterk afgeraden, omdat zowel het hout als de boor ernstig beschadigd kunnen raken. Dit kan resulteren in het onbruikbaar worden van de houtboor voor verdere toepassingen. Daarom adviseren we ten zeerste om onze speciale Azobé Slangenboor 20 mm te gebruiken voor het boren in hardhoutsoorten. Op die manier kunt u de beste prestaties behalen en de levensduur van uw gereedschap maximaliseren.

20 mm slangenboor kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl.