Slangenboor 25 mm

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u diverse lengtematen van de slangenboor 25 mm. De slangenboor is in onze webshop beschikbaar in de lengtes 230 en 460 mm. Deze slangenboren zijn geschikt om te boren in zachte houtsoorten. Omdat dit type houtboor vaak wordt gebruikt om diepe gaten te boren in balken, wordt deze ook wel balkenboor genoemd.

Levensduur slangenboor 25 mm

De levensduur van onze 25 mm slangenboor is een vraag die vaak gesteld wordt door onze klanten. Deze boor is van uitstekende kwaliteit, maar het is van groot belang om er voorzichtig mee om te gaan. Om zowel de slangenboor als het hout te beschermen tegen beschadigingen, raden we aan om een laag toerental te gebruiken. Hierdoor wordt overmatige wrijving en de daarmee gepaard gaande warmte voorkomen, waardoor het hout niet verbrandt.

Andere opties voor de slangenboor 25 mm

Is de slangenboor 25 mm niet helemaal de juiste optie voor uw klus? Dan bieden we diverse andere houtboren aan met een diameter van 25 mm. We raden het u aan om in ons assortiment houtboren te kijken, daar vindt u een handig overzicht met alle houtboren gesorteerd op dikte.

25 mm slangenboor kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl.