Slangenboor 7 mm

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een slangenboor of balkenboor met een diameter van 7 mm? Bij Boorkopen.nl bieden we deze maat slangenboor aan in lengtes van 230 en 460 mm.

Slangenboor / balkenboor 7 mm voor zachthout

In deze categorie vindt u diverse slangenboren met een diameter van 7 mm. Dit zijn ook wel de 'standaard' slangenboren die geschikt zijn om te boren in zachte houtsoorten. In deze diameter bieden wij geen slangenboren die geschikt zijn om te boren in harde houtsoorten. 

Alternatieve opties voor de slangenboor 7 mm

Indien de slangenboor 7 mm niet helemaal geschikt is voor uw klus, bieden we diverse andere soorten houtboren aan met een diameter van 7 mm. Bekijk ons assortiment, vergelijk onze producten en beslis welk type boor het meest geschikt is voor uw klus. Indien u niet zeker weet of de slangenboor 7 mm het meest geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Uw balkenboor 7 mm komt snel uw kant op!

Onze balkenboren 7 mm, ook wel slangenboren 7 mm genoemd, zitten individueel verpakt in een koker. De producten liggen op voorraad in ons eigen magazijn, wat er voor zorgt dat we deze snel kunnen versturen. Bestel vandaag nog uw balkenboor 7 mm en profiteer van onze snelle levering!

7 mm slangenboor kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl.