10 mm gaten boren in steen

Filters
16 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 10mm gaten in steen kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in steen te boren dan alleen de traditionele steenboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. In dit geval dus de steenboor 10mm, betonboor, SDS-plus betonboor, 4-snijder SDS-plus betonboor en universeelboor.

Steenboor 10 mm

De steenboor 10 mm is de goede boor wanneer u wilt boren in zachte steensoorten zoals baksteen, cellenbeton, kalkzandsteen of gips. Een lange steenboor in deze maat is er niet, indien gewenst kunt u dan de betonboor nemen waarin langere boren leverbaar zijn. De steenboor is de goedkoopste optie, maar wellicht niet de beste. Alle steenboren staan ook op de pagina met het complete overzicht, waarbij u niet alleen de steenboor 10 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Indien u lange boren zoekt om te boren in steen, kijk dan bij de SDS boren.

Betonboor 10 mm

De 10mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton, maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.

SDS-plus betonboor 10 mm

De 10mm SDS-plus betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in zes lengtes, ook de extra lange van 600 mm.

SDS-plus 4-snijder betonboor 10 mm

De 10mm SDS-plus 4-snijder betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in vijf lengtes. De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor.

Universeelboor 10 mm

De 10mm universeelboor is te gebruiken als steenboor of voor in licht beton. De kop van de universeelboor is gemaakt om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een betonboor.

Steenboor 10mm kopen? Boorkopen.nl