Lange boren

  • Geplaatst op
  • 0
Lange boren

U bent op zoek naar lange boren? Winkels en webshops die boren verkopen zijn er wel , maar wat als je lange boren nodig hebt? Dan wordt de keuze wel zeer beperkt , de meeste winkels hebben alleen een standaard assortiment. Bij ons vindt u alle maten lange houtboren , lange metaalboren , lange steenboren en lange betonboren.

 

Lange houtboren

Houtboren kunt u op veel plaatsen vinden , maar als u lange houtboren nodig heeft wordt het vaak lastig. In ons assortiment echter , vindt u veel lange houtboren , zowel van de machinale houtboor , de speedboor , de slangenboor en de hardhoutboor hebben wij lange versies op voorraad. Het eenvoudigste is te kijken in ons overzicht per maat gesorteerd , dan ziet u in één oogopslag alle mogelijke lengtematen bij elkaar staan. Alleen in de dunste maten zijn er geen lange uitvoeringen te leveren.

lange houtboor

Lange metaalboren

Ook in metaalboren kunt u bij ons lange varianten vinden , de HSS geslepen uitvoering kunt u bij ons in diverse lengtematen vinden. Vanaf een dikte van 2mm zijn er lange varianten te vinden.

lange metaalboor

Lange steenboren

Lange steenboren vindt u in ons assortiment betonboren , omdat je met een betonboor uiteraard in steen kunt boren. In het overzicht met alle diktematen vindt u direct alle beschikbare lengtematen. Van de dunste maten zijn er geen lange uitvoeringen , naarmate de dikte toeneemt zijn er steeds meer lange varianten.

lange steenboor

Lange betonboren

Lange betonboren zijn er in vele varianten , de normale lange betonboor , de SDS-plus aansluiting , de sds-plus 4-snijder en de SDS-max aansluiting. Ook hier willen wij u graag verwijzen naar het overzicht in diktematen , zodat u direct kunt zien welke lengtematen er zijn. Van de dunste maten zijn er geen lange uitvoeringen , naarmate de dikte toeneemt zijn er steeds meer lange varianten.

lange betonboor

Lange boren kopen? Boorkopen.nl voor alle boren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »