Verzinkboor hout

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Boren en verzinken wordt met onze verstelbare verzinkboor hout één handeling. De verzinkboor hout is vervaardigd uit hoogwaardig gereedschaps- en sneldraaistaal. Het vlijmscherpe centreerpunt zorgt ervoor dat de boor makkelijk op zijn plaats blijft. Zowel de boor als de oranje dieptestop zijn traploos instelbaar middels de bijgeleverde inbussleutel. De dieptestop draait vrij mee, dit voorkomt beschadigingen het werkstuk. Voor elke verzinkboor hout hebben wij de juiste houtboor. Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u de boren bij ons ook op dikte gesorteerd vinden zodat u niet meer in iedere categorie hoeft te zoeken welke u dient te kopen.

Bij Boorkopen.nl bent u aan het juiste adres voor uw verzinkboor hout. In deze categorie vindt u onze verstelbare verzinkboren voor hout. Deze verzinkboor hout is leverbaar met drie maten centreerboren, namelijk 4mm, 5mm en 6mm. 

Verzinkboren voor hout

Er zijn verzinkboren voor hout met drie maten centreerboren. Dan is het handig om te achterhalen welke verzinkboor voor hout het meest geschikt is voor u. Met de 4mm en 5mm kunt u eenvoudig gaten verzinken tot 12mm en met de 6mm tot wel 15mm. Alle drie de uitvoeringen zijn middels een bijgeleverde inbussleutel traploos instelbaar. Centreerboren zijn natuurlijk ook apart te bestellen in onze webshop maar bij iedere verzinkboor voor hout wordt er standaard één meegeleverd.

verstelbare verzinkboor voor hout met 6mm centreerboor

D1D2D3L
4 mm1212108 - 120
5 mm1212108 - 120
6 mm1515108 - 120

Verzinkboor hout kopen? Ook daarvoor is Boorkopen.nl uw adres!