Verzinkboor voor hout

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een verzinkboor voor hout? Bij Boorkopen.nl bent u aan het juiste adres. In deze categorie vindt u onze verstelbare verzinkboren voor hout. Deze zijn leverbaar met drie maten centreerboren, namelijk 4mm, 5mm en 6mm. 

Verzinkboor hout

Er zijn verzinkboren voor hout met drie maten centreerboren. Dan is het handig om te achterhalen welke verzinkboor het meest geschikt is voor u. Met de 4mm en 5mm kunt u eenvoudig gaten verzinken tot 12mm en met de 6mm tot wel 15mm. Alle drie de uitvoeringen zijn middels een bijgeleverde inbussleutel traploos instelbaar. Centreerboren zijn natuurlijk ook apart te bestellen in onze webshop maar bij iedere verzinkboor voor hout wordt er standaard één meegeleverd.

verstelbare verzinkboor voor hout met 6mm centreerboor

D1D2D3L
4 mm1212108 - 120
5 mm1212108 - 120
6 mm1515108 - 120

Toepassing verzinkboor hout

Boren en verzinken wordt met onze verstelbare verzinkboor hout één handeling. De verzinkboor voor hout is vervaardigd uit hoogwaardig gereedschaps- en sneldraaistaal. Het vlijmscherpe centreerpunt zorgt ervoor dat de boor makkelijk op zijn plaats blijft. Zowel de boor als de oranje dieptestop zijn traploos instelbaar middels de bijgeleverde inbussleutel. De dieptestop draait vrij mee, dit voorkomt beschadigingen het werkstuk. Voor elke verzinkboor hebben wij de juiste boor voor het boren in hout. Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u de boren bij ons ook op dikte gesorteerd vinden zodat u niet meer in iedere categorie hoeft te zoeken welke u dient te kopen.

Verzinkboor hout kopen? Ook daarvoor is Boorkopen.nl uw adres!