De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,6/5 tm-google
Lange steenboor

Lange steenboor

0 reactie minuten lezen

Een lange steenboor is een gereedschap die speciaal is ontworpen voor het boren van gaten in steen. Dit type boor wordt vaak gebruikt door bouwvakkers, maar ook door doe-het-zelvers die projecten uitvoeren waarbij gaten dienen geboord te worden in steen, om bijvoorbeeld leidingen of kabels door te voeren.

Een lange steenboor kan dus gebruikt worden bij het bewerken van een aantal verschillende zachte steensoorten. Desalniettemin is een lange steenboor niet altijd van goede kwaliteit. Om deze reden bieden wij bij Boorkopen.nl alleen lange betonboren aan. U zal wellicht denken, kan ik dan met dit type boor ook in steen boren? Dat gaat, en zelfs nog veel eenvoudiger dan een lange steenboor. Mocht u dus op zoek zijn naar een lange steenboor, dan kunt u net zo goed een betonboor aanschaffen aangezien u met dit type boor makkelijker door diverse harde- en zachte steensoorten kunt boren.

Lange steenboor of toch een andere?

Een lange steenboor is in principe een lange betonboor maar kunnen voor minder materialen gebruikt worden. Naast dat een lange steenboor niet altijd van een optimale kwaliteit is, kunnen deze alleen gebruikt worden om te boren in zachte steensoorten zoals steen, voegen, baksteen, cellenbeton en gips. De betonboren kunnen ook voor deze materialen gebruikt worden en daarnaast nog voor harde steensoorten, beton en gewapend beton. Niet alleen wanneer u uiteenlopende klussen wilt uitvoeren waarbij in verschillende zachte en harde steensoorten geboord moet worden, maar ook wanneer u alleen in zacht steensoorten wilt boren kunt u het beste voor een betonboor kiezen in plaats van een lange steenboor. Boorkopen.nl biedt alleen boren aan van de beste kwaliteit. Om deze reden vindt u niet specifiek een lange steenboor in ons assortiment maar wel lange betonboren. 

Voordelige lange steenboren

De lange betonboren kunnen in principe ook lange steenboren genoemd worden. In ons assortiment vindt u verschillende dikte maten lange steenboren. Bekijk via dit overzicht per dikte maat welke lengtes beschikbaar zijn in onze webshop. Van de dunste maten zijn er geen lange steenboren, naarmate de dikte van de steenboor toeneemt zijn er steeds langere boren. Zo is de langste steenboor die wij aanbieden maar liefst 600 millimeter. 

Boorkopen.nl is een webshop die veel verschillende boren aanbiedt. Zo bieden wij diverse lange boren aan, denk aan een lange steenboor, lange houtboor en lange metaalboor. Bestel uw lange steenboor online of kom uw lange steenboren afhalen in ons magazijn in Roermond.

Zoekt u een langere steenboor dan de lengtes die wij aanbieden? Neem contact op via [email protected] of bel 0475 - 480 727, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0