Lange hardhoutboor

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie treft u onze lange hardhoutboor aan van 460 mm lang. De lange hardhoutboor is beschikbaar in diverse diktematen en uiteraard ook in kortere maten, deze vindt u echter in de categorie hardhoutboren

Onze lange hardhoutboren zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te boren in harde houtsoorten. Van de lange varianten bieden wij de hardhout slangenboren aan. Deze type lange hardhoutboren hebben een scherpe punt met schroefdraad, waardoor deze boor zich gemakkelijk in het hout trekt en er weinig kracht gezet hoeft te worden, zeker wanneer u beschikt over een machine met een instelbaar koppel en deze hoog instelt. In het assortiment lange houtboren is ook alleen de slangenboor beschikbaar, de machinale varianten zijn er alleen in een korte uitvoering.

Lange hardhoutboren eenvoudig aanschaffen

Bent u op zoek naar hoogwaardige lange hardhoutboren? Zoek niet verder! Bij Boorkopen.nl kunt u eenvoudig en snel de juiste lange hardhoutboren vinden die u nodig heeft voor uw klus. Met een uitgebreid assortiment, gebruiksvriendelijke website en snelle levering, is Boorkopen.nl dé bestemming voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwaliteitsboren, dus ook voor de lange hardhoutboor uw adres bij uitstek.

Een andere maat lange hardhoutboor

De definitie van lang is voor ieder persoon anders. In deze categorie treft u onze lange hardhoutboren met een lengte van 460 mm, uiteraard bieden we ook van de hardhoutboor een andere lengte aan. In onze categorie met alle hardhoutboren bieden we ook nog varianten aan met een lengte van 230 mm, dit is tevens onze kortste variant.