Houtboor 2 mm

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 2 mm houtboor kopen? Daar waar het bij dikkere maten eenvoudig is om een keuze te maken uit verschillende soorten, is er in de maat 2mm slechts de machinale houtboor met quicklock. Dunnere houtboren worden niet gemaakt. Indien u toch kleinere gaten wilt boren, dan bent u aangewezen op een metaalboortje, die zijn er wel in kleine maten en hoewel het niet altijd ideaal is, kunt u met een dun metaalboortje wel in hout boren. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale houtboor 2 mm

Deze houtboor 2 mm is de goede houtboor voor zachte en harde houtsoorten met zeskant aansluiting tegen slippen van de houtboor in de boormachine.

houtboor 2 mm
 
Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 2 mm vindt maar ook alle andere maten. 
 

Levensduur houtboor 2mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende. De duurdere varianten hebben daarentegen vaak wel een langere standtijd en gaan derhalve meestal veel langer mee en daarmee ook altijd het overwegen waard.

Houtboor 2mm kopen? Bij Boorkopen.nl altijd de beste aanbieding. Bij ons kunt u ook terecht voor een goede metaalboor en betonboor.