Houtboor 2 mm

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 2 mm houtboor kopen? Daar waar het bij dikkere maten eenvoudig is om een keuze te maken uit verschillende soorten, is er in de maat 2mm slechts de machinale houtboor met quicklock. Dunnere houtboren worden niet gemaakt. De verschillende soorten houtboren die we aanbieden zijn: machinale houtboor, speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor.

Machinale houtboor 2 mm

Deze houtboor 2 mm is de goede houtboor voor zachte en harde houtsoorten met zeskant aansluiting tegen slippen van de houtboor in de boormachine.

houtboor 2 mm
 
Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht houtboren waarbij u niet alleen de houtboor 2 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er niet veel keuze wanneer u een houtboor 2 mm zoekt. Dunne houtboren worden niet veel geproduceerd, vaak wordt als alternatief een dun metaalboortje gebruikt. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 2 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur houtboor 2mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor 2mm is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Houtboor 2mm kopen? Bij Boorkopen.nl altijd de beste aanbieding. Bij ons kunt u ook terecht voor een goede metaalboor en betonboor.