Houtboor 18 mm

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1
Machinale houtboor 18 mm
Machinale houtboor 18 mm
€16,95
Speedboor 18 mm
Speedboor 18 mm
€6,95
Forstnerboor 18 mm
Forstnerboor 18 mm
€15,79
Bi-metaal gatzaag 18 mm
Bi-metaal gatzaag 18 mm
€12,95

U wilt een 18 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 18mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van achttien millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 18mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale korte of lange houtboor 18 mm

De machinale houtboor 18 mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte maar ook een extra lange uitvoering.
 
Machinale houtboor 18 mm

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 18mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.
 
Speedboor 18 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 18 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en ook de extra lange van 620 mm.
 
slangenboor 18 mm
 

Hardhoutboor 

Wanneer u wilt gaan boren in hardhout raden wij deze 18mm houtboor aan. De boor is leverbaar in een lengte van 230 mm.
 
slangenboor 18 mm
 

Forstnerboor

De forstnerboor is de goede 18 mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

Forstnerboor 18 mm

Gatzaag

U kunt voor het boren van gaten ook gebruik maken van een gatzaag, die dus met de juiste diameter dienst doet als houtboor 18mm.
 
Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 18 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 18 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 18 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 18 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 18 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 18 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.