Houtboor 20 mm

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1
Machinale houtboor 20 mm
Machinale houtboor 20 mm
€20,49
Speedboor 20 mm
Speedboor 20 mm
€6,99
Speedboor 20 mm extra lang
Speedboor 20 mm extra lang
€13,95
Forstnerboor 20 mm
Forstnerboor 20 mm
€13,59
TCT gatzaag 20 mm
TCT gatzaag 20 mm
€20,95
Metaal gatzaag 20 mm
Metaal gatzaag 20 mm
€14,79
RVS gatzaag 20 mm 8% cobalt
RVS gatzaag 20 mm 8% cobalt
€16,29

U wilt een 20 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 20mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van twintig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 20mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte.

De verschillende soorten houtboren die we aanbieden zijn: machinale houtboor, speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor.

Machinale houtboor 20 mm

De machinale houtboor 20mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte maar ook een extra lange uitvoering.
 
Machinale houtboor 20 mm

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 20 mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.

Speedboor 20 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 20 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en ook de extra lange van 620 mm.
 
slangenboor 20 mm
 

Hardhoutboor

Wanneer u wilt gaan boren in hardhout raden wij deze 20mm houtboor aan. De boor is leverbaar in een lengte van 230 mm.
 
slangenboor 20 mm
 

Forstnerboor

De forstnerboor is de goede 20 mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

forstnerboor 20 mm

TCT gatzaag

De TCT gatzaag is een zeer slijtvaste boor en oa geschikt voor het boren van gaten in hout. U zaagt met speels gemak gaten in alle houtsoorten.

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht houtboren waarbij u niet alleen de houtboor 20 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 20 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 20 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 20 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 20 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 20 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.