Stappenborenset

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Een goede stappenborenset kopen? Met deze uitgebreide stappenborenset heeft u altijd de juiste boor bij de hand om plaatwerk op te boren naar een grotere diameter. Deze set bevat hoogwaardige stappenboren, ook wel bekend als trappenboren of getrapte plaatboren, waardoor u met gemak verschillende maten gaten kunt boren zonder steeds van boor te hoeven wisselen. De stappenborenset bestaat uit de volgende boordiameters:

  • Getrapte boor 6-30 met de maten 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30 mm
  • Getrapte boor 6-20 met de maten 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 mm
  • Getrapte boor 4-12 met de maten 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 mm

Stappenborenset online aanschaffen

Deze veelzijdige stappenborenset is perfect voor talloze klussen en projecten. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professional, deze set biedt u de flexibiliteit en precisie die u nodig heeft om uw werk efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. De stappenboren in deze set zijn vervaardigd van duurzaam materiaal, wat zorgt voor een langere levensduur en uitstekende prestaties. Bovendien zijn ze voorzien van duidelijke markeringen, zodat u eenvoudig de gewenste diameter kunt selecteren.

Voeg deze set toe aan uw gereedschapscollectie en ervaar het gemak van het boren van verschillende gaten met slechts één boor. Kies voor kwaliteit en veelzijdigheid - investeer vandaag nog in deze stappenborenset en boor met precisie en gemak! Naast de stappenboren set bieden we diverse andere soorten boren sets aan bijvoorbeeld de staalborenset.