Houtboor 34 mm

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1
Speedboor 34 mm
Speedboor 34 mm
€9,59
Forstnerboor 34 mm
Forstnerboor 34 mm
€21,95

U wilt een 34 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 34mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van vierendertig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus , staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja , wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 34mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 34mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.
 
Speedboor 34 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 34 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in twee lengtes, de korte van 230 mm en de lange van 460 mm.
 
Slangenboor 34 mm
 

Forstnerboor

De forstnerboor is de goede boor voor het boren van blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

Forstnerboor 34 mm

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 34 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 34 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 34 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 34 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 34 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 34 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.