Slangenboor set

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Slangenboor set 6 delig
Slangenboor set 6 delig
€57,95

Met deze slangenboor set heeft u altijd de juiste maten slangenboren in huis. Deze slangenboor set bestaat uit 6 boren in een lengte van 230 mm en zitten opgeborgen in een houten cassette. Bent u toch op zoek naar een losse slangenboor in plaats van een slangenboor set? Bekijk dan ons assortiment losse slangenboren. Naast deze slangenboor set bieden we ook diverse andere houtborensets aan. 

Waarom kiezen voor een slangenboren set?

Een slangenboren set is heel handig om in huis te hebben omdat u beschikt over diverse maten slangenboren. U kunt een hoop tijd besparen wanneer u beschikt over een slangenboren set omdat u alle slangenboren die u nodig heeft voor uw project in één set klaar heeft liggen. Op deze manier hoeft u niet continu te zoeken naar de juiste boor. Deze slangenboren set kan vooral handig zijn wanneer u werkt aan een groot project waarbij u veel gaten dient te boren. Daarnaast kunt u uw boren weer netjes opbergen in deze slangenboren set. Wanneer u klaar bent met boren dient u de slangenboren goed schoon te maken en weer netjes op te bergen in deze slangenboren set. Op deze manier blijft u lang gebruik maken van de boren. Een heleboel redenen waarom u voor een slangenboren set zou kunnen kiezen.

Slangenboor set kopen

Bent u van plan om een slangenboor set te kopen? Deze kunt u uiteraard heel eenvoudig in onze webshop bestellen. Bij deze slangenboor set ziet u precies het aantal dat wij op voorraad hebben liggen in ons eigen magazijn. Bestelt u deze set op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Woont u toevallig in de buurt van Roermond? Dan kunt u de slangenboor set ook komen afhalen in ons magazijn. 

Bekijk ons assortiment en maak uw bestelling compleet met onze hardmetalen gatzaag en onze kruiskop bitjes