Houtboor 22 mm

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1
Machinale houtboor 22 mm
Machinale houtboor 22 mm
€22,95
Speedboor 22 mm
Speedboor 22 mm
€7,69
Forstnerboor 22 mm
Forstnerboor 22 mm
€16,19
TCT gatzaag 22 mm
TCT gatzaag 22 mm
€21,95
Bi-metaal gatzaag 22 mm
Bi-metaal gatzaag 22 mm
€13,95
RVS gatzaag 22 mm 8% cobalt
RVS gatzaag 22 mm 8% cobalt
€18,95

U wilt een 22 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 22mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van tweeëntwintig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus , staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 22mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale houtboor 22 mm

De machinale houtboor 22 mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte.
 
Machinale houtboor 22 mm

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 22mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.
 
speedboor 22 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 22 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en ook de extra lange van 620 mm.
 
Slangenboor 22 mm
 

Hardhoutboor kort en lang

Wanneer u wilt gaan boren in hardhout raden wij deze 22mm houtboor aan. De boor is leverbaar in een lengte van 230 mm en de lange uitvoering van 460 mm.
 
Slangenboor 22 mm
 

Forstnerboor 

De forstnerboor is de goede 22 mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

forstnerboor 22 mm

Gatzaag

U kunt voor het boren van gaten ook gebruik maken van een gatzaag, die dus met de juiste diameter dienst doet als houtboor 22mm.
 
Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 22 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 22 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 22 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 22 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 22 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 22 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.