Houtboor 40 mm

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Speedboor 40 mm
Speedboor 40 mm
€9,95
Forstnerboor 40 mm
Forstnerboor 40 mm
€25,95
TCT gatzaag 40 mm
TCT gatzaag 40 mm
€25,95
Bi-metaal gatzaag 40 mm
Bi-metaal gatzaag 40 mm
€19,95
RVS gatzaag 40 mm 8% cobalt
RVS gatzaag 40 mm 8% cobalt
€24,95

U wilt een 40 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 40mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van veertig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 40mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 40 mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.
 
Speedboor 40 mm
 

Forstnerboor 40 mm

De forstnerboor is de goede 40mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

forstnerboor 40 mm

Gatzaag

U kunt voor het boren van gaten ook gebruik maken van een gatzaag, die dus met de juiste diameter dienst doet als houtboor 40mm.
 
Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 40 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 40 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 40 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 40 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 40 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 40 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.