Houtboor 12,5 mm

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 12,5 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 12,5mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 12,5mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Hardhoutboor 12,5 mm

Wanneer u wilt gaan boren in hardhout raden wij deze hardhoutboor aan. Deze is leverbaar in de korte uitvoering van 230 mm maar ook in de lange van 460 mm.
 
Slangenboor Azobe 12,5 mm 230 mm lang
 

Universeelboor 12,5 mm

De 12,5mm universeelboor is te gebruiken als houtboor voor lichte werkzaamheden. De kop van de universeelboor is gemaakt om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een houtboor.
 
Universeelboor 12,5 mm

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 12,5 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 12,5 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 12,5 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 12,5 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur houtboor 12,5 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 12,5 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.