Lange speedboor

26 ProductenPagina 1 van 2

Een lange speedboor is een ideaal gereedschap voor wanneer de standaard lengte speedboor niet lang genoeg is. Een lange speedboor wordt vaak gebruikt voor het boren van een snel en diep gat in zachte houtsoorten. In deze categorie vindt u diverse diktematen lange speedboren in een lengtemaat van 400 mm. Daarnaast bieden we ook verlengstukken voor de speedboor aan. Met deze verlengstukken kunt u de lange speedboor extra lang maken. Gebruikt u het langste verlengstuk, dan zal de complete lengte van de speedboor ongeveer 68 cm worden. Daarmee is de lange speedboor i.c.m. het langste verlengstuk de langste houtboor uit het assortiment dat op voorraad is. De levertijd van nog langere exemplaren zijn via mail op te vragen.

Hoe te boren met een lange speedboor

Wanneer u gaat werken met een lange speedboor is het van cruciaal belang om de juiste werkmethoden op te volgen. Het is belangrijk om een hoog toerental aan te houden wanneer u met een lange speedboor gaat boren. Daarnaast dient u de lange speedboor perfect loodrecht op het werkstuk te plaatsen om splintering van het hout te voorkomen. De twee voorsnijders dringen het hout als het ware binnen en dienen dus nauwkeurig samen te werken voor het beste resultaat. Gezien de hoge snelheid waarmee u de lange speedboor gebruikt, zijn deze boren altijd uitgerust met een zeskant aansluiting, dit zorgt ervoor dat de boor niet slipt in de boormachine. 

Waar kan ik lange speedboren vinden?

Lange speedboren worden door de meeste mensen niet dagelijks gebruikt. Het kan om die reden lastig zijn om dit type boor te vinden. Of u nu een professional bent of gewoon een doe-het-zelver, Boorkopen.nl heeft een uitgebreid assortiment aan boren waaronder de lange speedboren. Lange speedboren zijn essentieel voor het boren van snelle en diepe gaten in hout. Het bestellen van de lange speedboor is heel eenvoudig. Met slecht een paar klikken van de muis heeft u uw houtboren besteld. Bovendien biedt Boorkopen.nl een uitstekende klantenservice en snelle verzending, waardoor u snel aan de slag kunt met uw boorprojecten.

Lange speedboren kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl!