Houtboor 45 mm

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Forstnerboor 45 mm
Forstnerboor 45 mm
€27,95
TCT gatzaag 45 mm
TCT gatzaag 45 mm
€26,95

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 45mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus , staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 45mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Forstnerboor 45 mm

De forstnerboor is de goede boor voor het boren van blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

Gatzaag

U kunt voor het boren van gaten ook gebruik maken van een gatzaag, die dus met de juiste diameter dienst doet als houtboor 45mm.

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 45 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar.
 
Houtboor 45 mm kopen? Boorkopen.nl voor de beste aanbieding.