Houtboor 12 mm

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 12 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 12mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van twaalf millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 12mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale korte of lange houtboor 12 mm

De machinale houtboor 12 mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte maar ook een extra lange uitvoering.
 
Machinale houtboor 12 mm

Speedboor kort en lang

Deze speedboor is de goede 12mm houtboor om snel te werken in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm. Tevens zijn er verlengstukken leverbaar om dit exemplaar nog langer te maken.

Speedboor 12 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 12 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en ook de extra lange van 620 mm.
 
Slangenboor 12 mm
 

Hardhoutboor kort en lang

Wanneer u wilt gaan boren in hardhout raden wij deze 12mm houtboor aan. De boor is leverbaar in twee lengtes , de korte van 230 mm en de lange van 460 mm.
 
Slangenboor 12 mm
 

Forstnerboor 

De forstnerboor is de goede 12mm houtboor voor het blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

Forstnerboor 12 mm

Universeelboor 

Deze universeelboor is te gebruiken als houtboor 12 mm voor lichte werkzaamheden. De kop van de universeelboor is gemaakt om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een houtboor.
 
Universeelboor 12 mm

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 12 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 12 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 12 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 12 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte en lange houtboor 12mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 12mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.