Houtboor 32 mm

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1
Speedboor 32 mm
Speedboor 32 mm
€11,49
Speedboor 32 mm extra lang
Speedboor 32 mm extra lang
€20,95
Forstnerboor 32 mm
Forstnerboor 32 mm
€17,89
TCT gatzaag 32 mm
TCT gatzaag 32 mm
€23,19
Metaal gatzaag 32 mm
Metaal gatzaag 32 mm
€17,49
RVS gatzaag 32 mm 8% cobalt
RVS gatzaag 32 mm 8% cobalt
€20,19

U wilt een 32 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle exemplaren aan waarmee u 32mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van tweeëndertig millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 32mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte.

De verschillende soorten houtboren die we aanbieden zijn: machinale houtboor, speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor.

Speedboor kort en lang

De speedboor is de goede 32 mm houtboor om snel gaten te boren in zachte houtsoorten. De boor is leverbaar in normale lengte, maar ook in de extra lange uitvoering van 400 mm.
 
Speedboor 32 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 32 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in vier lengtes, de korte van 230 mm, de tussenmaat van 320 mm, de lange van 460 mm en de extra lange van 620 mm.
 
Slangenboor 32 mm
 

Forstnerboor 32 mm

De forstnerboor is de goede 32mm houtboor voor blinde gaten zoals bijvoorbeeld de scharniergaten in keukenkastjes.

forstnerboor 32 mm

TCT gatzaag

De TCT gatzaag is een zeer slijtvaste boor en o.a. geschikt voor het boren van gaten in hout.

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht houtboren waarbij u niet alleen de houtboor 32 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 32 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 32 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 32 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur korte of lange houtboor 32 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 32 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.