De voorraad die aangegeven staat is ook echt op voorraad
Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
4,6/5 tm-google
Viersnijder boor

Viersnijder boor

0 reactie minuten lezen

Een viersnijder boor is een speciaal gereedschap dat wordt gebruikt om gaten te boren in harde materialen zoals beton en steen. Dit soort boor heeft vier scherpe snijvlakken die worden gebruikt om door de harde materialen te snijden, vandaar de naam 'viersnijder boor'. 

Een viersnijder betonboor is een essentieel gereedschap voor bouw- en renovatieprojecten, omdat deze kan worden gebruikt om gaten te boren voor bijvoorbeeld leidingen, elektriciteitskabels of bevestigingsmiddelen. Het is ook een handig gereedschap voor het maken van gaten in muren of vloeren voor de installatie van bijvoorbeeld airconditioning of verwarming.

Welke viersnijder boren zijn er?

In onze webwinkel treft u twee diverse viersnijder boren aan. De SDS-plus viersnijder en de SDS-max viersnijder. Daarin heeft u ook de keuze in verschillende lengte- en diktematen van de boren. Onze SDS-plus boren zijn er in een lengte tot 450 millimeter en onze SDS-max boren zijn er in een lengte tot 940 millimeter. Bekijk onze afzonderlijke categorieën om de juiste dikte- en lengtemaat van uw benodigde boor te vinden. 

SDS-plus vs SDS-max viersnijders

Zoals al eerder gezegd bieden wij twee verschillende viersnijders aan: de SDS-plus en de SDS-max. Als u van plan bent om een viersnijder betonboor te gebruiken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste boor koopt. Wat het verschil tussen deze twee boren is leggen we daarom graag aan u uit. De SDS-max viersnijder kunt u alleen gebruiken in een boormachine met een SDS-max aansluiting. Vaak beschikken alleen professionals en bouw- en klusbedrijven over dit type boormachine omdat deze redelijk duur zijn in aanschaf. Om deze reden bestaat er een SDS-plus viersnijder, deze kunt u gebruiken in een boormachine met een SDS-plus aansluiting. Beide boren zijn uitermate goed en kunnen gebruikt worden om gaten te boren in diverse harde- en zachte materialen zoals gewapend beton, beton en steen. 

Bij het gebruik van een viersnijder betonboor is het belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Draag bijvoorbeeld beschermde kleding, veiligheidsbril en wellicht een stofmasker.

Viersnijder boor kopen

Bent u van plan om een viersnijder boor te kopen? In onze webshop kunt u de gewenste producten eenvoudig bestellen. Daarnaast kunt u uw boor, indien u wenst, ook afhalen in ons magazijn in Roermond. De beste viersnijder boor voor uw klus koopt u uiteraard bij Boorkopen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0